jenniewestergren

Alla inlägg den 29 april 2014

Av jennie westergren - 29 april 2014 07:03

Igår var det dags att skaffa pass till barnen, det var en rolig historia i sig :) lång nl var det! Allt började med att man skulle fylla i blanketter för barne och det gjorde jag ju och vi skrev under. Sen läste man att det skulle ju bevittnas när man skrev sin underskrift, det var bara att skriva om :)

När det väl var vår tur så det första Savannah frågar tjejen var : är du en riktig polis! :) Det tog sin tid att ta pass, tror William skrev sin namnteckning minst 10 ggr :) var väl inte helt nöjd men vi tog den namnteckningen ändå :) kan ju inte stå där hela natten.

Något väldigt positivt var att inse att Savannah växt några centimeter till, nu är hon 121,5 cm :) det är härligt och underbart! Hon har alltså växt 16 cm sen vi började med tillväxthormon :)

William växer så det knakar just nu, nu skiljer det bara 22 cm mellan oss, snart går jag från näst längst till näst kortast :( haha

Ska beställa hamam till mig och mamma, blir en bra början på semestern dagen innan vi åker :) som man längtar nu! Det är nu bara 43 dagar kvar :) det enda som är kvar för barnen är deras spruta, den vill inte Niclas vara med på så då får vi ta den när min praktik är över.

Nu är det bara en vecka kvar efter denna! Den kommer att avslutas med Marknadsföreningens Dag! Ska bli så spännande! Vi har otroligt bra föreläsare och nu har vi även det angenäma problemet att fixa två montrar till då fler företag vill vara med oss som utställare under dagen! :) men detta ser vi bara positivt på! Det är en mycket kvalitativ och välbesökt dag och en grym plats att synas på för att stärka sitt varumärke och öppna upp möjligheten till nya kontakter och affärsmöjligheter!

Ska bli otroligt spännande att få vara med på denna dags samtidigt som det är lite ledsamt då det är min sista dag! Ska göra allt jag kan för att den ska bli så perfekt den bara kan bli!

Strax framme i Göteborg och en ny härlig arbetsdag kan börja :) solen skiner och det är skönt ute :)

Ha en bra dag alla!

Ovido - Quiz & Flashcards